Navigacija

 

Dobrodošli u svijet prave belgijske čokolade

Svaka Belcolade čokolada je rezultat preko 25 godina razvoja čokolade superiornog okusa. Kroz to vrijeme, postali smo partneri od povjerenja tisućama profesionalaca širom svijeta, koji dijele našu strast za čokoladom. Naše čokolade su stručno rađene od pažljivo probranih sastojaka, pomno kušanih i profesionalno spojenih. Zbog toga je Belcolade prepoznat kao dobavljač proizvoda najviše kvalitete i superironog okusa.

Isti odličan okus godinama i godinama i godinama...

Ukusna čokolada se dobiva od pažljivo odabranih sastojaka. Belcolade primjenjuje stroge kriterije po pitanju porijekla naših zrna kakaa, jer za svoju čokoladu nabavljamo isključivo kakao najviše kvalitete. Svaka država ima svoje posebnosti, vrste kakaa i arome. Mi radimo sa posebno odabranim zadrugama poljoprivrednika koji koriste identične procese tijekom i poslije žetve. Stabilnost kvalitete postižemo zahvaljujući razvijenim dugoročnim odnosima.

U čokoladi se uživa već tisućama godina, a oni koji vole njen okus i aromu konzumiraju sve više. No usprkos sve većoj popularnosti čokolade, utjecaji ekonomije, društva i okoliša i dalje sprječavaju mnoge uzgajivače da dosegnu razinu samoodrživosti. Pomažući uzgajivačima da povećaju vrijednost svog kakaa, osiguravamo čokoladu odličnog ukusa i za buduće generacije.

U Belcoladeu vjerujemo da je održivost od koristi svima. Ona stvara dodanu vrijednost svima uključenima u lanac opskrbe kakaom, uključujući uzgajivače, kupce i potrošače. Naš Cacao-Trace™ program sadrži sve elemente klasične certifikacije održivosti, ali uz to i garantira vrhunski okus kroz kontrolu ferementacije zrna kakaa.

Tradicionalna proizvodnja

Belcolade je jedina belgijska tvrtka koja proizvodi couverture čokoladu. Proizvodnja se bazira na tradiciji izvornog belgijskog umijeća rada s čokoladom, zbog čega je Belcolade vodeća tvrtka na svjetskom tržištu čokolada visoke kvalitete. Belcolade, brand prave belgijske čokolade, poznat je po tome što svako iskustvo čokolade pretvara u čistu ekstazu zahvaljujući jedinstevnom i širokom rasponu okusa.

Za Belcolade, proizvodnja prave belgijske čokolade je umjetnost: Umjetnost savršenog pretapanja prvoklasnog kakaa sa čistim kakao maslacem koja stvara deliciju belgijskih okusa; umjetnost postizanja delikatne ravnoteže između slatkoće i gorčine; umjetnost proizvodnje širokog niza proizvoda u pravoj tradiciji belgijskog majstorstva.

Sa sjedištem u Erembodegemu, Belgiji, Belcolade je dio međunarodne grupacije Puratos.

| VIDEO BELCOLADE - PRAVA BELGIJSKA ČOKOLADA
Belcolade čokolada i linije proizvoda.
YouTube  | 8:01 min | Jezik: Engleski